Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler

Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler

Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler

Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler

Çukurova Kent Konseyi Baskani Prof. Dr. Mahir Füsunoglu, yeni projelerle ilgili çalismalara basladiklarini belirterek, “Maliyeti az ama etkili projeler hazirliyoruz” dedi. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de, Kent Konseyi’nin çalismalarini önemsediklerini belirterek, her zaman destege ve isbirligine hazir olduklarini ifade etti.

Çukurova Kent Konseyi Baskani Prof. Dr. Mahir Füsunoglu ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret ederek, çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Baskan Soner Çetin’e 2017 ve 2018 yillarina ait çalisma raporlarini sunan Çukurova Kent Konseyi Baskani Prof. Dr. Mahir Füsunoglu, “Kent Konseyi olarak yeni projelerin hazirligini yapiyoruz. Hazirlanan projelerin maliyeti az olacak ama çok etkili projeler olacagini söyleyebilirim. Simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da uyumlu ve verimli bir çalisma olacagina inaniyorum” seklinde konustu.

Çukurova Kent Konseyi’nin çalismalarini çok önemsediklerini kaydeden Baskan Soner Çetin de, “Kent Konseyimizle her zaman uyumlu ve verimli çalismalar yaptik. Kent Konseyinin çalismalari her zaman bizler açisindan yol gösterici ve ilçemiz halki adina yararli olmustur. Önümüzdeki dönemde daha yararli çalismalar yapilacagindan kuskumuz yoktur” dedi.

Çukurova Kent Konseyi bir süre önce genel kurul yapmis, yeni yürütme kurulu belirlenirken Prof. Dr. Mahir Füsunoglu yeniden baskanliga seçilmisti



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı